Over mij

Wat ontzettend leuk dat je mijn website bezoekt! Mijn naam is Ellis van Zijll en ik ga nu 21 jaren mee. Al sinds groep 3 van de basisschool lees ik van alles en nog wat. De boeken van Paul van Loon, met name de Griezelbus en de Familie RIP serie, hebben mij geïnspireerd om zelf ook de pen op te pakken, rond 2009. Dit resulteerde in mijn eerste griezelboekje “de Volle maan finale” dat in 2010 uitkwam. Al snel volgde er een tweede griezelboekje “V.A.M.P.S” in 2012. Tegenwoordig gaat mijn interesse uit naar het schrijven van dark fantasy en na twee jaar aan een manuscript te hebben gewerkt heeft Godijn Publishing mij de bijzondere kans gegeven om het uit te brengen! “Abdij van de nacht” zal uitkomen op 25 januari 2020 en is onderdeel van de Boek10 lancering (meer hierover vind je onder het kopje “Mijn boeken.”)

 

Naast boeken schrijven lees ik er ook veel en als uitlaatklep hiervoor ben ik “A Book Bat” begonnen, in januari 2019. Een naam waaronder ik korte recensies en andere leuke boekige dingetjes post op verschillende plekken: waaronder Instagram, Facebook en hier op deze website onder het kopje Blog

 

Ook waan ik mij al jaren graag in de magische wereld van fantasyfestivals en comic conventies. Thuis heb ik verschillende verzamelingen die gestaag uitbreiden. Ik verzamel onder andere: boeken en andere snuisterijtjes rond het thema vampiers, Winx Club stripboeken, gesigneerde boeken van Nederlandse auteurs en boeken van Paul van Loon. Hier zul je dus ook regelmatig posts over terugzien op de Blog. 

 

In het dagelijks leven werk ik als Apple Technician en heb ik net mijn BBL opleiding ICT beheerder afgerond. Ook zit ik met een groepje lieve meiden in een gezellige Young Adult boekenclub en komen wij regelmatig bij elkaar om thee te drinken en over boeken te kletsen.

 

Heb je vragen, tips of opmerkingen? Dan kan je altijd contact met me opnemen via Social Media kanalen of via het contactformulier bij het kopje Contact.