· 

Short review Middernacht 2 Tess

Short review Middernacht 2 Tess - Lara Adrian. Spoiler alert!

 

 ⭐️3/5

 

Het was fijn om weer terug te zijn in de duistere wereld van de Broederschap vampiers. Dit keer volgden we krijger Dante, die voor mij helaas geen interessant personage bleek. Ook volgden we Tess, die dan wel weer heel sympathiek was. Het verhaal kwam wat traag op gang, maar het einde is dan wel weer wat we uit deel 1 gewend waren. Hoewel het boek mij niet zo kon grijpen als deel 1 heb ik het toch met plezier gelezen en uiteraard begin ik spoedig in deel 3.


Achterflaptekst van het boek

Het rustige bestaan van de hulpvaardige dierenarts Tess Culver verandert voorgoed als een zwaargewonde onsterfelijke haar praktijk en haar leven binnenwankelt. Zijn naam is Dante, en zijn dierlijke aantrekkingskracht is onweerstaanbaar.

Tess is in één klap verliefd. Wat zij echter niet weet, is dat Dante zijn handen vol heeft aan de strijd die gaande is tussen goede en slechte vampiers. Een ogenschijnlijk onschuldige kus verandert echter alles. Vanaf dat ogenblik kan Dante niet anders dan Tess beschermen tegen de duistere wereld waarvan hij zelf onderdeel is...

Reactie schrijven

Commentaren: 0