· 

Short review the Ancient magus bride 1

 

Short review the Ancient magus bride volume 1 - Kore Yamazaki

 

In deze manga volgen we wees Chise. Haar gave om monsters om haar heen te zien heeft haar haar leven lang alleen maar problemen opgeleverd. Omdat ze geen geld of thuis heeft besluit ze zichzelf te veilen. Magier Elias koopt haar en geeft haar een thuis. Hij wil dat ze zijn leerling wordt. Chise ontdekt dat ze magische krachten heeft en niet zomaar. Ze is een zeldzame Sleigh Beggy. 

 

Welke gevolgen dit voor haar toekomst heeft leren we stukje bij beetje en deze volume beantwoord dat uiteraard niet. Chise komt in een nieuwe wereld terecht en Elias neemt haar direct mee naar alle uithoeken om Chise van alles te leren. Als lezer is het veel informatie in een keer, maar het is het meer dan waard om goed op te letten. De tekeningen in het boekje zijn prachtig en er is meer dan genoeg actie om het spannend te houden. 

 

Je leeft direct mee met Chise, die een vreselijke jeugd heeft gehad en hoopt dat ze goed terecht komt. Elias ziet er op het eerste gezicht angstaanjagend uit, maar hij blijkt geen kwade plannen te hebben met Chise. Ook hem leren we stukje bij beetje kennen.

Reactie schrijven

Commentaren: 0