· 

Blog tour post 2!

 

Blogtour post!

 

Weerwolven van Waraine had ik in no time uitgelezen, maar wist je dat Eva Linden nog meer boeken heeft?

 

Zij debuteerde in 2016 met Maanziek, het eerste deel van een YA Fantasy trilogie. De vervolgen Alpengloed en Avondster zijn ook al verkrijgbaar! Hieronder lees je de flaptekst van Maanziek

 

De zeventienjarige Mathis heeft het niet makkelijk. Naast de problemen met zijn vrienden en zijn liefje, heeft hij last van vreselijke, levensechte nachtmerries.

Net op het moment dat hij niet meer weet wat echt is en wat niet, ontmoet hij een mysterieus meisje met een duister verleden. Ze vertelt hem over de gevaren die er zijn in de wereld van ‘lucide dromen’.

Ondertussen raken de twee steeds meer verstrikt in een spel tussen goed en kwaad, en verliezen ze hun grip op de werkelijkheid. Slagen ze er in om zichzelf te redden? Of is het allemaal maar…een droom?

 

Ook heeft zij een Feelgood kortverhaal geschreven met de titel Gesmolten Geluk. Deze is bij Hamley Books uitgekomen en alleen als E-book te verkrijgen.

 

Momenteel werkt zij aan een High Fantasy boek gebaseerd op Dungeons and Dragons, daar kijk ik nog het meest naar uit!

 

Daarnaast is ze ook bezig met een oorlogsroman, Hooikinderen. Eva schrijft voor ieder wat wils, dus houd haar zeker in de gaten!

Reactie schrijven

Commentaren: 0