· 

Recensie Unlocked

 

Recensie Keeper of the Lost Cities: Unlocked (8,5) - Shannon Messenger

 

Allereerst wil ik zeggen dat dit boek anders was dan wat ik ervan had verwacht. Ik was in de veronderstelling dat dit boek echt een extra deel was voor tussendoor en dat de novella achterin een extra verhaal zou zijn, die niet essentieel is om te lezen. Wat bleek ik ernaast te zitten! Dat komt ook wel, omdat ik de flapteksten van de serie niet meer lees uit angst voor spoilers. 

 

In de eerste delen van het boek krijgen we informatie over onze favoriete personages en over alle Lost Cities. Overal staan illustraties bij en het is zo tof om alle gezichten te zien bij personages, die je al zo lang volgt. De informatie is niet nieuw, maar het is leuk en handig om terug te lezen. Er is immers zoveel gebeurd in de acht voorgaande delen. Naast informatie staan er ook recepten in om zelf de elfen gerechten na te maken, zoals Mellow melt. Op meerdere plekken in het boek bevinden zich geïllustreerde bladzijden met portretten van alle personages en ook iconische scenes. De illustraties zijn volledig ingekleurd en woorden kunnen niet omschrijven hoe prachtig te zijn. Alleen al daarom hoort dit boek in de collectie van een Keeper fan.

 

De rest van mijn review lees je binnenkort op de nieuwe schrijfwebsite!


Achterflaptekst van het boek

In this extra special installment of the Keeper of the Lost Cities series, the story picks up right from Legacy's particularly devastating cliffhanger. But chapters alternate between Sophie and Keefe's perspectives to give readers deeper insights into both beloved characters. New powers will be discovered. Hard truths from the past will come to light. And all of your favorite characters will find themselves tested in ways they never imagined.

Unlocked also includes a comprehensive guide to the world of the Lost Cities, featuring new character and world details that have never been revealed before. plus fun bonuses like Keeper-themed recipes, a detailed map of the Lost Cities, gorgeous full-color illustrations, and so much more!

Reactie schrijven

Commentaren: 0